De beste fietsspecialist bij u in de buurt. De fietsspecialist bij u in de buurt.

ENRA racefiets- en MTB-verzekering


Lekker met uw racefiets of mountainbike door de bossen, in de duinen of over landweggetjes fietsen? Zo kunt u écht genieten van uw vrijheid. Onderweg kan uw racefiets of mountainbike het flink te verduren krijgen en schade oplopen. Kies daarom voor de racefiets- en mountainbikeverzekering van ENRA. Dit kan ook voor uw elektrische racefiets of mountainbike.


Waar bent u voor verzekerd?

Met de racefiets- en mountainbikeverzekering van ENRA bent u verzekerd voor:

  • Diefstal is alléén gedekt als dit uit uit een afgesloten ruimte gebeurt
  • Beroving
  • Beschadiging
  • Verhaalsrechtsbijstand
  • Ongevallenverzekering voor in- en opzittenden
  • ENRA Pechhulp 24/7


Waar bent u niet voor verzekerd?

Schade aan uw racefiets of mountainbike, die ontstaan is tijdens wedstrijden, is niet gedekt met deze verzekering. Ook vallen constructiefouten en normale slijtage buiten de dekking. Diefstal van uw racefiets of mountainbike is alléén gedekt uit een afgesloten ruimte of bij beroving.


Afschrijving op de accu en het eigen risico

Afschrijving accu
Bij diefstal van de accu, of schade aan de accu geldt een afschrijving van 0,75% per maand.

Eigen risico
Bij diefstal geldt een eigen risico van 20% van het verzekerde bedrag.
Bij schade heeft u een eigen risico van 20% van het schadebedrag, met een minimum van € 50.

Fiets
<p>Helaas is schade aan uw fiets of diefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van Enra. Uw bakfiets kun u ook bij ons verzekeren.</p>

Helaas is schade aan uw fiets of diefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van Enra. Uw bakfiets kun u ook bij ons verzekeren.

E-bike
<p>Helaas is schade aan uw fiets of diefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van Enra. Uw elektrische&nbsp;bakfiets kun u ook bij ons verzekeren.</p>

Helaas is schade aan uw fiets of diefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van Enra. Uw elektrische bakfiets kun u ook bij ons verzekeren.

Racefiets/MTB
<p>Lekker op uw racefiets of MTB door de bossen, duinen of over landweggetjes fietsen? Onderweg kan uw racefiets of MTB het flink te voorduren krijgen en schade oplopen. Kies daarom voor de racefiets en MTB verzekering van ENRA.</p>

Lekker op uw racefiets of MTB door de bossen, duinen of over landweggetjes fietsen? Onderweg kan uw racefiets of MTB het flink te voorduren krijgen en schade oplopen. Kies daarom voor de racefiets en MTB verzekering van ENRA.

High speed e-bike
<p>U kunt uw high speed e-bike eenvoudig bij ons verzekeren voor de WA, diefstal en schade. Wij zorgen dat uw na diefstal of schade snel weer mobile bent.</p>

U kunt uw high speed e-bike eenvoudig bij ons verzekeren voor de WA, diefstal en schade. Wij zorgen dat uw na diefstal of schade snel weer mobile bent.